HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

Elektromost auto tolto halozat epul Budapesten

2012.03.04. 16:07 Kacagany1

Hat igen ezt is megertuk. Kivetelesen, nem tavolt tengeren tulon, vagy nyugateuropaban tortenik valami, hanem itt a mi kis hazankban. Elektromost auto tolto halozat van kiepuloben itt naluk. Ez jelenleg azt jelenti, hogy tobb a kut mint az auto, de nyilvan ez az elso lepes. Ha azt akarjuk, hogy legyenek autok, akkor kellenek a kutak.... vagy inkabb konnektorok. Bar en szemely szerint elso korben a Plazakban alakitottam volna ki ilyesmiket, de nekem igy is jo, leven nincs meg ilyen autom.

Es ami erdekes, hogy egesz evben (2012-ben) ingyen lehet tankolni. biza. Aztan lassan jonnek majd az autok is. Ha nem is teljesen elektromost, de legalabb Plug-in hibrid. 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest elektromos autok elektromost tolto kut

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr584288351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása