HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugot iOn

2011.01.18. 20:10 Kacagany1

  Epp most olvastam, hogy a Mitsubishi i-MiEV-t ujabb 15 europai orszagban lehet kapni. Igen am de Magyarorszag persze nincs koztuk. Epp elszomorodni kezdtem volna, mikor eszembe jutott, hogy igen am de a Mitsubishi elektromos autojat alneveken is el lehet erni. Ugy mint Peugot i-on es Citroen C-Zero

Es igen! a C-Zero nalunk is kaphato lesz hamarosan. Nem is vacakoltam sokaig feliratkoztam egy tesztvezetesre. Most izgatottan varom mikor kerulhet sor arra vezetesre. Amint sikrul megejtenem, jelentkezem ujra. 

Addig is egy kis adat halmaz az autorol:

A C-Zero 160Km-t tud megtenni egy toltessel, 30 perc alatt ujra toltheto, ha van gyorstoltoje az embernek, vagy 6 ora hagyomanyos halozatrol. Ha a munkahelyemen beuzemelnenek egy tolto allomast akkor egeszen hasznalhato auto lenne. Es akarmilyen hihetetlen, erre meg van is nemi esely... na majd meglatjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: ion citroen c zero i miev mitsubishi i miev renault ion c zero

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr672594083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása