HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

Toyota FCV-R

2012.03.10. 16:06 Kacagany1

 A Toyota is kijott a maga szeria gyartasra erett, Hidrogen hajtasu autojaval, a FCV-R-rel. (akar a Honda az FCX Clarity-vel nehany eve) Allitolag ezt mar 2015-ben arulni is tervezik. Az arat egyenlore nem tudni, allitolag 125 000 dollar ami azert joval tobb mint a korabban emlegetett 50 000....

 Sokat meg nem tudni egyenlore az autorol, allitolag 700Km-et lehet vele megtenni, es 4 szemejes. A csomagtarto merete sem lehet tul hatalmas. Szivesen latnek egy ossze hasonlito tesztet egy Tesla S-el. Talan egyszer a Top Gear megcsinalja. Bar a Tesla epp perli a Top Gear-t igy nem tudom valaha fog e meg szerepelni Tesla auto a musorban :)

Szólj hozzá!

Címkék: toyota honda fcx clarity toyota fcv r

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr774306857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása