HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

Tesla

2012.04.16. 20:14 Kacagany1

Ugy nez ki a Tesla tartja az utem tervet, es az elso peldanyok a Model S-bol elkeszulnek meg az iden nyaron. Sott 5000 darabot akarnak beloluk eladni 2012-ben, hogy aztan jovore mar teljes gozzel folyon a gyartas. Csak emlekeztetoul, a roadsterbol 4 ev alatt 2100 darabot adtak el...

Egy kicsit utana is neztem a Tesla honlapjan meg egyszer az adatoknak.

ugye ha nem sajnalja az ember a penzt akkor 85KWh-as aksival is veheto amivel 300 merfold is megteheto (ez ugye durvan 500 Km) Persze ezutan tolteni kell... meghozza ha nincs gyorstolto a kozelben akkor egy egesz ejszakat.

Ha viszont idovel lesznek elerheto gyorstoltok, akkor akar mar hasznalhato is lehet egy ilyen auto, hisz azert az embernek pihennie is kell vezetes kozben.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: tesla tesla model s

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr374455423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása