HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

GM Chevy Equinox fuel cell az USA tengereszetnek

2011.01.03. 22:01 Kacagany1

A GM es a The Gas Company meg tavaly hatarozta el, hogy Hawaii-in kiepitenek egy 25 hidrogen toltoallomasbol allo halozatot. Igy mind az 1 millio helyi lakos szamara elerheto lesz a hidrogen mint uzemanyag.

Mivel Hawaii viszonlag kis sziget, igy ideallis hely egy ilyen kiserletre. Az emberek nem nagyon viszik az autojukat a szigeten kivulre. :) 

A vallakozashoz a GM biztositja a jarmuveket, mig a The Gas Company a hidrogent. Most a GM kozzetette, hogy az elso Chevy Equinox uzemanyagcellas jarmuveket az amerikai haditengereszet fogja kapni.

A teljes project a 25 toltoallomassal 2015-ig fog befejezodni. 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: chevrolet equinox

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr962558535

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Where To Sell My Iphone 5S 2018.09.18. 14:49:14

Orbán Viktor lelkesítő jó híre fészbukkosoknak - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása