HTML

Jovoautoi

Megprobalom osszeszedni egy csokorba a jovo autoirol szolo cikkeket Hidrogen, Elektromos, disel hibrid, benzines hibrid esetleg gozhajtas vagy leghajtas?

Friss topikok

BYD

2011.01.04. 19:25 Kacagany1

 Azaz Build Your Dreams, az egyik nagy kinai autogyarto, aki elhatarozta, hogy elektromos autoival fogja meghoditani a vilagot. Tavaly Genfben en is lattam a prototipusukat, de egyenlore nem ugy nezetki amit szivesen megvennek, de mivel hihetetlen osszegeket olnek a fejlesztesekbe, valamint sorban vasaroljak fel a kinai autogyartok az europai konkurenseket, (pl Volvo-t vette meg nem reg a Geely kinai gyarto) ezert biztos vagyok benne, hogy idovel majd a Japanok es Del-Koreaiak nyomdokaiba fognak lepni.

Szoval bar egyenlore meg nem vagyok megyozve az auto minosegerol (pl a Geely rendszeresen elbukik az europai toresteszteken, bar ugye most mar van egy Volvojuk), de azert vessunk egy pllantast a teljesen elektromos BYD e6-osra.

 Szoval a gyari adatok szerint :
-300 Km a hatotav egy toltessel
-10s alatt van 100-on
-40 perc alatt ujra toltheto

Mindenesetre a gyari fotok eleg meggyozoek, es ha a Tesla kepes egy Model S-re akkor a Kinaiak sokkal tobb penzbol, miert ne?

Szólj hozzá!

Címkék: tesla geely byd e6 tesla model s byd e6

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoautoi.blog.hu/api/trackback/id/tr562560703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása